Προσωρινή διακοπή λειτουργίας λόγω αναβάθμισης της Cloud υποδομής

  • Τετάρτη, 24η Φεβρουάριος, 2016
  • 08:26πμ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι τηρώντας την υπόσχεσή μας, για παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, μέσα από τις πιο σύγχρονες, επαγγελματικές και αξιόπιστες λύσεις στην Ελλάδα, έχουμε προγραμματίσει μια σημαντική αναβάθμιση της εταιρικής Cloud υποδομής.

Οι κύριες εργασίες που θα ολοκληρωθούν σ αυτό το στάδιο είναι:
  • Αναβάθμιση όλων των μέσων αποθήκευσης του Cloud με νέους SSD δίσκους με εμφανή αποτελέσματα στην ταχύτητα φόρτωσης των sites σας.
  • Αναβάθμιση των επεξεργαστών του Cloud με νεότερους και μεγαλύτερης ισχύος, ώστε να παρέχεται στις απαιτήσεις των sites μεγαλύτερη ισχύς στη χρήση πόρων CPU .
  • Μεταφορά όλης της υποδομής στο νέο υπερσύγχρονο κτίριο, LAMDAHELLIX - Athens 2, που επίσημα άνοιξε τις πόρτες του στις 23 Ιουνίου 2015.
    - Προσφέρει πλεονάζουσες (redundant) υποδομές που εγγυώνται τη συνεχή λειτουργία των συστημάτων που φιλοξενεί και διαθεσιμότητα πιστοποιημένη από το Uptime Institute.
    - Έχει λάβει πιστοποίηση LEED v4 Gold ως αναγνώριση για τις «πράσινες» πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατασκευή του, αλλά και εκείνες που εφαρμόζονται κατά τη λειτουργία του.
    - Πιστοποίηση ISO 27001 για την ασφάλεια.
    - Βραβείο "Service Provider Data Center ΕΜΕΑ" για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής και αποτελεί τo “Oscar” των Data Centers.

Η εργασίες αναβάθμισης έχουν προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου ξημερώνοντας Κυριακή 28 Φεβρουαρίου από 00:00 - 5:00. Δεν θα απαιτηθεί από την πλευρά σας καμία ενέργεια και δεν υπάρξει απώλεια των δεδομένων.
Κατά τη 5ωρη διάρκεια των εργασιών μεταφοράς στο νέο κτίριο, θα υπάρξει καθολική διακοπή της λειτουργίας του εταιρικού δικτύου και τα sites δεν θα είναι διαθέσιμα.

Θα καταβληθεί από την πλευρά μας κάθε προσπάθεια, για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών και την επαναφορά του δικτύου σε κανονική λειτουργία.

Θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, προς τον εκσυγχρονισμό και την συνεχή αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών μας.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη σας.






« Πίσω