Εγγύηση Προώθησης Ιστοσελίδων - Internet Marketing


Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας έρχονται σε μας, γιατί έχουνε μια ιστοσελίδα που χρειάζεται περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα του ή στο eshop.

Είναι αδύνατο, να πω πόση κίνηση μπορεί να δημιουργηθεί και σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Σε γενικές γραμμές, κάποιες αλλαγές μπορεί να πάρουν λιγότερο από μια εβδομάδα για να έχουν αποτέλεσμα, ενώ άλλες εργασίες να διαρκέσουν από 3-6 μήνες ή περισσότερο, ανάλογα με τον ανταγωνισμό στις στα οργανικά αποτελέσματα.

Θα εγγυηθούμε, σαν Easylogic, ότι οι εργασίες που πραγματοποιούνται ακολουθούν, ιδιαίτερα πρακτικές, δημιουργικές και χρήσιμες μεθόδους, προκειμένου να υλοποιηθούν συγκεκριμένες αλλαγές στο διαδικτυακό σας τόπο, που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Αν μας επιτραπεί να γίνουν οι αναγακαίες τροποποιήσεις, αν όχι σε όλες, τουλάχιστον στις περισσότερες από τις σελίδες, σε μια δεδομένη τοποθεσία, τότε είναι δεδομένο ότι σταδιακά θα παρουσιάσουν αύξηση της κίνησης.

Υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις με αντικείμενο την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων - Web SEO, που υπόσχονται την πρώτη θέση κατάταξης του ιστοτόπου σας στη λίστα της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης, την google. Η υπηρεσία τους αυτή, μπορεί να καλύπτει μια αλλά και περισσότερες λέξεις ή φράσεις κλειδιά. Εκείνο που με κάνει να ανησυχώ είναι πως μπορεί να προσφέρουν μια τέτοια θέση γενικά, χωρίς να γνωρίζουν την αξία της κάθε λέξης, και τα συνολικά αποτελέσματα; Πως μπορούν αυτοί όταν δεν μπορεί να το εγγυηθεί η ίδια η μηχανή αναζήτησης; Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχουν προτεραιότητα στην καταχώρηση Αυτά όλα είναι πολύ εύκολο να τα επιβεβαιώσετε αν ρίξετε μια ματιά στην google.

Σας μεταφέρω για τη διευκόλυνσή σας, από τη σελίδα υποστήριξης της http://www.google.com

No one can guarantee a No. 1 ranking on Google.
Beware of SEOs that claim to guarantee rankings, allege a "special relationship" with Google or advertise a "priority submit" to Google. There is no priority submit for Google. In fact, the only way to submit a site to Google directly is through our Add URL page or through the Webmaster Tools and you can do this yourself at no cost whatsoever.


Πιθανόν, κάτω από την εφαρμογή μη επιτρεπόμενων τεχνικών (Spam), και υπό κάποιες ευνοϊκές συνθήκες, να επιτευχθεί αυτό που υπόσχονται. Αλλά εσείς να θυμάστε ένα. Ότι αυτές οι τεχνικές, τιμωρούνται με οριστικό αποκλεισμό από τα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης, της ιστοσελίδας που έχει εφαρμοστεί η μη επιτρεπτή τακτική, και συγκεκριμένα της δικής σας ιστοσελίδας και όχι αυτού που εφαρμόζει σ εσάς την τεχνική.

Γνωρίζοντας ακριβώς τις ενέργειες μας και τα αποτελέσματά τους, αλλά και στηριζόμενοι στις γνώσεις, την εμπειρία και τη συνεχή έγκυρη ενημέρωση, για τις εξελίξεις σε θέματα προώθησης ιστοσελίδων, Internet Marketing, και Search Engine Optimization (SEO). Είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε, για αποτελέσματα στις πρώτες 20 θέσεις σε ένα ποσοστό των επιθυμητών κριτηρίων αναζήτησης.

Σε διαφορετική περίπτωση, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να απαιτήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας. (Δεν συμπεριλαμβάνονται ποσά που έχουν καταβληθεί προς τρίτους PPC).

 

    Με εκτίμηση
Για την EasyLogic
Γιώργος Φάκας
Web SEO - Professional Search Engine Marketer  
guarantee1.jpg
     

 

Δείτε επισής: