Εξειδικευμένη Web Εφαρμογή

Οι εξειδικευμένες web εφαρμογές είναι καινοτόμες, δεν υπάρχουν στην αγορά και κοστολογούνται ανάλογα τις εργατοώρες που χρειάζεται να διατεθούν για τη σύλληψη και την κατασκευή τους.

custom_web_app
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ WEB ΕΦΑΡΜΟΓΗ;

Είναι πιο οικονομικές μιας και δε απαιτείται νέα άδεια εγκατάστασης ή άδειας χρήσης για κάθε νέο χρήστη.

Είναι ευέλικτες καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και είναι συμβατές μέσω υπολογιστή, tablet, smart phone, PDA κ.ά. ανεξαρτήτως λειτουργικού , εφόσον ο χρήστης έχει πρόσβαση στο Internet, αντλώντας έτσι όλη την πληροφορία που χρειάζεται μέσα από τον browser της επιλογής του ( Chrome, Firefox, Safari ).
Με τον τρόπο αυτό δεν δεσμεύεστε από αλλαγές ή βλάβες εξοπλισμού.

Οι ενημερώσεις και οι αλλαγές εφαρμόζονται άμεσα και γρήγορα και είναι ορατές από όλους χρήστες

Μειωμένο κόστος συντήρησης και αναβάθμισης της εφαρμογής

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Με απόλυτα επαγγελματική σχεδίαση και χρησιμοποιόντας τις πλέον κορυφαίες τεχνολογίες παγκοσμίως συνδυάζουμαι αισθητική, τεχνογνωσία και λειτουργικότητα, χωρίς να μπερδεύουμε τον τελικό χρήστη, αναπτύσσοντας την κατα παραγγελία εφαρμογή σας απο την αρχή.

Αναλύοντας την δομή της πληροφορίας που θέλετε να προβάλλετε, εστιάζουμε στην αισθητική, την ταχύτητα και τη λειτουργικότητα ώστε να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σας και το έργο να αποτελεί ένα άρρηκτα συνδεδεμένο σύνολο.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό (design) της custom εφαρμογής που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε, προκειμένου να συνάδει με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις που έχετε ζητήσει αλλά ταυτόχρονα να συμβάλει θετικά στην αλληλεπίδραση με τον επισκέπτη. Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι αναλυτές εντάσσουν τον σχεδιασμό μιας web εφαρμογής ως ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που οδηγούν στην επιτυχίας της.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, χαρακτηρίζονται από υψηλές ταχύτητες φόρτωσης και περιήγησης, και φιλοξενούνται στο ταχύτατο εταιρικό δίκτυο στην Ελλάδα με υποδομή CLOUD και FULL SSD storage system.

Βελτιστοποίηση

Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, συμπιέζουμε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, χωρίς φυσικά να έχουμε απώλεια στην ποιότητα, εφαρμόζουμε κατάλληλες βελτιστοποιήσεις στον κώδικα και χρησιμοποιούμε τους πλέον κατάλληλα διαμορφωμένους server του δικτύου μας ανάλογα με το μέγεθος και τις απαιτήσεις της εκάστοτε εφαρμογής.

Κάθε βάση δεδομένων σχεδιάζεται πάνω στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη μας. Οχυρώνουμε κάθε εφαρμογή μας με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας δεδομένων. Αναλαμβάνουμε monitoring, optimization, back-up & remote-backup σε συστήματα που ήδη λειτουργούν και παρέχουμε λύσεις remote support.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σεβόμαστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια της διαδυκτιακής εφαρμογής σας, εκτελώντας τακτικούς τεχνικούς ελέγχους χωρίς επιπλέον κόστος, διατηρώντας συνεχώς απόλυτα ασφαλείς τις εφαρμογές μας.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της custom web εφαρμογής σας. Επίσης με εξειδικευμένα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, αυτοματοποιημένους μηχανισμούς αναγνώρισης και διακοπής κακόβουλης χρήσης, κρατάμε μακρυά επιθέσεις απο επίδοξους hackers.

Επιπλέον με την παροχή πιστοποιητικού SSL που σας προσφέρουμε για όσο συναργαζεσται μαζί μας δωρεάν, γίνεται κρυπτογράφηση ολόκληρου του περιεχομένου της εφαρμογής για την συμμόρφωσή της στις διεθνείς διατάξεις περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας υποκολοπής δεδομένων απο κακόβουλες επιθέσεις.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Κάθε στιγμή είμαστε δίπλα σας για να στηρίζουμε την προσπάθειά σας και να κάνουμε θετικά βήματα μαζί.

Μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης, και την παράδοση κάθε web εφαρμογής, ακολουθούν εκπαιδευτικές συνεδρίες για τους χρήστες της εφαρμογής. Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες που διοργανώνει η ομάδα της Easylogic, στοχεύουν στη σωστή χρήση της εφαρμογής, την παρουσίαση των λειτουργιών της και τον χειρισμό εξειδικευμένων καταστάσεων.