Ελεύθερο Λογισμικό (Free Software)

Πληροφορίες και προτάσεις για αξιόπιστες εφαρμογές, που διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ και είναι σε θέση να κάνουν απλούστερη την εργασία, το χόμπυ ή την καθημερινότητά μας.

Format Factory media converter

FormatFactoryTo Format Factory είναι ένας πολυλειτουργικός μετατροπέας αρχείων πολυμέσων. Από τις μέχρι τώρα εφαρμογές, που διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ, είναι σαφέστατα η καλύτερη. Είναι σε θέση να υποστηρίξει αντιγραφή σε DVD, CD σε άλλες μορφές αρχείων, καθώς και τη δημιουργία . iso images. Μπορείτε ακόμη με το να Format Factory ενώσετε πολλαπλά αρχεία βίντεο μαζί σε ένα. Αλλάξτε την ποιότητα των αρχείων video σε HD και ανεβάστε HD video στο Youtube.
Κατεβάστε και χρησιμοποιήστε χωρίς κανένα κόστος, την καλύτερη εφαρμογή όλων, και μετατρέψτε σχεδόν τα πάντα, από τα αρχεία πολυμέσων. Πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει.

Περισσότερα...

Δωρεάν προστασία σε Facebook, google ...

 

siteadvisor.cn_small.jpgΗ χρήση μιας μηχανής αναζήτησης, είναι πλεόν ένα από τα πρώτα βήματα του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο. Μπορεί όμως κάποιος να προστατευθεί, από τα οραγνικά αποτελέσματα που εμφανίζει η google;
Η αλήθεια είναι πως μπορεί να προειδοποιηθεί,  και κατά συνέπεια να προστατευθεί, από ένα δωρεάν πρόσθετο εργαλείο, το McAfee SiteAdvisor® software που δημιουργήθηκε από την McAfee. Μια από τις πιο παλιές και αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο. Το πρόσθετο αυτό λοιπόν εργαλείο είναι συμβατό με Internet Explorer crhome και με Firefox .

 

Περισσότερα...

High Dynamic Range (HDR) Photography


HDRΗ τεχνική ονομάζεται High Dynamic Range (HDR) Photography. Σκοπός της είναι να εξισορροπήσει τη φωτεινότητα και την αντίθεση σε όλο το βάθος της εικόνας. Ετσί θα φωτίσθούν τα σκοτεινά μέρη και θα διατηρηθούν τα φωτεινά χωρίς να αλοιωθούν, με ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα καλύπτει όλο το φάσμα.

Ποι κάτω μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές, που μπορούν να σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε αυτή την τεχνική, στις δικές λήψεις.

Περισσότερα...

PhotoFiltre Studio

photofiltre-freePhotoFiltre Studio είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας και διόρθωσης εικόνας.

Σας επιτρέπει να κάνετε απλή ή σύνθετη παρέμβαση σε μια εικόνα και να εφαρμόσετε ένα ευρύ φάσμα των φίλτρων σε αυτό. Είναι απλό, διαισθητικό στη χρήση, εύχρηστο και με εύκολη  εκμάθηση.

Περισσότερα...

Αναζήτηση Domain Name

Αναζήτηση Domain Name