Αναβαθμίσεις Joomla

από τους πλέον ειδικούς

Η ενασχόλησή μας επαγγελματικά με το Joomla από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του μας επιτρέπει να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

joomla update
anabathmisi joomla

Αναβάθμιση Joomla

 • Αναβάθμιση Joomla στην ίδια σειρά έκδοσης
  Η υπηρεσία καλύπτει τις εργασίες, για MIA αναβάθμιση του Joomla site σας από την προηγούμενη έκδοση στην τελευταία τις ίδιας σειράς.
 • Ετήσια Αναβάθμιση Joomla CMS
  Αφήστε σ εμάς τη διαδικασία της παρακολούθησης και άμεσης ενημέρωσης των αρχείων του πυρήνα στο Joomla site σας, με όλες τις αναβαθμίσεις ασφαλείας ή εξέλιξης της εφαρμογής για ένα έτος, χωρίς αριθμητικό περιορισμό και διατηρήστε το πάντα ασφαλή και στην τελευταία έκδοση.

Joomla Migration - Αναβάθμιση από παλιά έκδοση

 • Μεταφορά Joomla στην τελευταία έκδοση
  Joomla Migration από τις εκδόσεις 1.0.x - 1.5.x - 1.6.x - 1.7.x - 2.5.x - 3.x - 4.x -5.x στην τελευταία έκδοση του Joomla.
 • Μεταφορά περιεχομένου VirtueMart
  Εγκατάσταση πρόσθετων - templates διαχείριση, παραμετροποίηση και βασικές παρεμβάσεις.
 • Μεταφορά περιεχομένου πρόσθετων εφαρμογών
  Migration πρόσθετων εγκατεστημένων εφαρμογών, εάν υπάρχει αντίστοιχη έκδοση συμβατή με την τελευταία έκδοση του Joomla.
 • Οφέλη μετά την μεταφορά
  Μεγαλύτερη ασφάλεια, αύξηση της ταχύτητας, καλύτερο περιβάλλον διαχείρισης, νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, συμβατότητα με φορητές συσκευές (Responsive), φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης
joomla migration

Joomla migration. Γιατί μεταφορά και όχι αναβάθμιση ;

Οι περισσότεροι κάτοχοι που διαθέτουν ιστότοπο Joomla 1.0 ή 1.5, 2.5 και  θέλουν να μεταβούν στην τελευταία έκδοση του Joomla, πιστεύουν ότι δεν μπορούν να κάνουν "αναβάθμιση". Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις πράγματι δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση του Joomla από 1.0 ή 1.5, 2.5, 3.x, 4x στην τελευταία έκδοση. Αν έχετε εκατοντάδες άρθρα, χρήστες ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα, παραγγελίες, πελάτες κ.λ.π. σ αυτές τις εκδόσεις, μπορούμε να μεταφερουμε τα δεδομένα σας στην τελευταία έκδοση. Η μεταφορά προϋποθέτει τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου Joomla και στη συνέχεια, τη μεταφορά των δεδομένων σας από την παλιά, στην βάση δεδομένων του νέου ιστότοπόυ σας.