Κατασκευή Eshop Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους
για τη σχεδίαση, κατασκευή και προώθηση κάθε eshop
παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις

eshop

Η κατασκευή ενός Eshop - Ecommerce ( ηλεκτρονικό κατάστημα ), είναι η πλέον προτεινόμενη λύση, για την προβολή των προϊόντων και της επιχείρησής σας. Σας επιτρέπει τη διεύρυνση της πελατείας αφού η επιχείρηση σας είναι ορατή από όλους και όχι μόνο από όσους έχουν πρόσβαση στο φυσικό σας κατάστημα. Με την υπέρβαση των περιορισμών των ωραρίων, η επιχείρηση σας παραμένει ανοιχτή όλο το 24ώρο, χωρίς να απασχολεί προσωπικό.

Ενδεικτικά eshop

Πιστοποιητικό AutoSSL

Κρυπτογράφηση όλων δεδομένων του eshop και των email σας

Προσωπικά Δεδομένα

Εναρμονισμένο με τον Κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων ( GDPR )

Φιλοξενία

Σε ειδικά παραμετροποιημένα μηχανήματα,
στην εταιρική μας Υποδομή Cloud στην Ελλάδα

Εμφάνιση & Περιεχόμενο

Διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημά, όπου κι αν βρίσκεστε, με κάθε φορητή συσκευή και με πολυγλωσσική δυνατότητα σε 75 γλώσσες και ελληνικά χωρίς πρόβλημα σε μονοτονικό και πολυτονικό σύστημα.

Διαφορετικές τιμές σύμφωνα με την ποσότητα του προϊόντος, το νόμισμα και την ομάδα πελατών.
Προβολή ή απόκρυψη κατηγορίας ή προϊόντος με ενα κλικ.
Πολλαπλές κατηγορίες και υποκατηγορίες για σωστή δόμηση του καταστήματος σας ώστε να μην χάνεται ο πελάτης.
Πολλαπλή εμφάνιση τιμών, με και χωρίς ΦΠΑ, ποσό ΦΠΑ, πιθανή έκπτωση, ποσό έκπτωσης.
Παρουσίαση προϊόντων με πολλαπλές ιδιότητες όπως μέγεθος, χρώμα ( ή οποιαδήποτε προσπαρμοσμένη στα μέτρα σας ιδιότητα ) χωρίς περιορισμό.
Υποβολή ερώτησης, σχόλια και βαθμολογία ανά προϊόν.
Λειτουργία σχετικών προϊόντων όπου προτείνετε στους πελάτες σας.
Εμφάνιση προϊόντων που είδατε πρόσφατα ( που είδε ο κάθε επισκέπτης, κατά την περιήγησή του ).
Εύχρηστο καλάθι σε μια σελίδα ( One Page Checkout ) και δυνατότητα αγοράς με εγγραφή ή ως επισκέπτης.
Δημιουργία και διαχείριση blog για την ενημέρωση πελατών και επισκεπτών για νέα προϊόντα, προσφορές, εκδηλώσεις.

3

Ομάδες πελατών

Όλοι οι πελάτες σας ανήκουν σε ομάδες αγοραστών το οποίο σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Υπάρχουν ομάδες αγοραστών ακόμα και για μη συνδεδεμένους χρήστες / επισκέπτες. Οι ομάδες αγοραστών σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εκπτώσεις, εμφάνιση διαφορετικών τιμών, μεθόδους πληρωμής / αποστολής και άλλα.

Για παράδειγμα οι πελάτες λιανικής να βλέπουν τις τιμές με φόρο, καθώς οι πελάτες εμπορίου να τις βλέπουν απευθείας χωρίς ΦΠΑ. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα εφαρμογής εκπτώσεων στους καλύτερους πελάτες ή σε όποιαδήποτε άλλη κατηγορία πελατών.
Εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με ομάδες αγοραστών, απλώς χρησιμοποιήστε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Τρόποι Πληρωμής

eshop-tropoi-pliromis-nofloor

Δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα ή e-banking, πληρωμή στο κατάστημα, σύνδεση με την Viva ή Ελληνική τράπεζα καθώς και Paypal Std, Paypal Express, Paypal API, Amazon, Sofort Banking, Klarna, Realex, Skrill, Heidelpay, KlikAndPay, Paybox, Authorize.net για αποδοχή πληρωμών με πιστωτική και χρεωστική.

Ο κάθε τρόπος πληρωμής μπορεί να συσχετιστεί με έναν ή περισσότερους τρόπους παράδοσης - αποστολής, ομάδες πελατών ( π.χ. πελάτης λιανικής , εμπορίου ) και χώρες.

Σε κάθε τρόπο πληρωμής ορίζονται διαφορετικά έξοδα αποστολής καθώς επίσης ελάχιστο και μέγιστο ποσό επιτρεπόμενης αγοράς.

Τρόποι Παράδοσης

Πολλαπλοί τρόποι παράδοσης, όπως παραλαβή από το κατάστημα, αποστολή με δέμα και διαφορετικές τιμές ανά εταιρία αποστολής ( απλό δέμα ταχυδρομείου, μεταφορική, courier ).

Έχει τη δυνατότητα υπολογισμού με ακρίβεια του κόστους σύμφωνα με το βάρος, τον όγκο ή την περιοχή ανά ταχυδρομικό κώδικα, εφόσον φυσικά ενημερωθεί αντίστοιχα η εφαρμογή στο κάθε προϊόν και τα έξοδα αποστολής ανα βάρος, ΤΚ και τιμή.

Σύμφωνα με τις διαφορετικές συνθήκες και όρους που έχουμε ορίσει ανα τρόπο αποστολής, ο κάθε πελάτης βλέπει μόνο τους επιτρεπτούς τρόπο υς παράδοσης - αποστολής.

eshop-tropoi-paradosis

Περιβάλλον διαχείρισης

Πλήρως εξελληνισμένη διαχείριση, για την εφαρμογή και το ηλεκτρονικό κατάστημα
καθώς και δυνατότητα να κάνετε χρήση της αγγλικής γλώσσας με ένα κλικ ανά διαχειριστή ή για όλους τους διαχειριστές.

Τήρηση αποθήκης και ειδοποίηση χαμηλού αποθέματος καθώς και επιλογή συμπεριφοράς για τα προϊόντα που βγαίνουν εκτός αποθέματος.
Διατήριση εικονικού αποθέματος ( προϊόντα όπου τοποθετήθηκαν σε παραγγελία αλλα τελικά δεν αγοράστηκαν )

eshop-perivalon-diaxirisisis-cms

Εύκολη διαχείριση και δημιουργία περιεχομένου μεσω κειμενογράφου ( όπως στο MS Word ). Δημιουργία πίνακα, λίστας, εισαγωγή εικόνων, ενσωμάτωση video κ.α.

Αυτόματη ενημέρωση του διαχειριστή με email για τις παραγγελίες. Εύκολη διαχείριση και επεξεργασία παραγγελιών

Επίπεδα πολλαπλής πρόσβασης στο διαχειριστικό περιβάλλον και δημιουργία νέων σύμφωνα με ειδικές απαιτήσεις

Στατιστικά για προϊόντα, πωλήσεις και έσοδα του καταστήματος.

Ο κάθε εγγεγραμένος χρήστης έχει πλήρη πρόσβαση και μπορεί να αλλάξει τα στοιχεία του, να ανατρέξει στο ιστορικό των παραγγελιών του και να ενημερωθεί για την κατάσταση και την φάση που βρίσκεται η τρέχουσα παραγγελία.Τις φάσεις μπορείτε να τις οργανώσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας από το διαχειριστικό.

Marketing Προωθητικές Ενέργειες

Είναι απόλυτα φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να καταχωρήσετε ανά δημοσιευμένο άρθρο, στοιχείο μενού, κατηγορία, υποκατηγροία και προϊόν, φιλικές διευθύνσεις (URL), περιγραφή και κριτήρια αναζήτησης, σχετικά με το περιεχόμενο που προβάλετε κάθε φορά

Τα κουπόνια μπορούν να ρυθμιστούν και να ισχύουν με βάση:
Tην ημερομηνία και ώρα έναρξης / λήξης, τις κατηγορίες των προϊόντων, τα προϊόντα, τις ομάδες πελατών, τη χώρα και τη περιοχή.

Επίσης ρυθμίζονται το ποσο έκπτωσης, ο τρόπος έκπτωσης ( ποσοστό ή σύνολο ) καθώς και ο αριθμός χρήσεων του κουπονιού.

Μείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας στέλνοντας ενημερωτικά  δελτία / newsletters και κρατώντας τους ενήμερους για νέες προσφορές, υπηρεσίες και προϊόντα.
Τα newsletters είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε νέους πελάτες και να κρατήσετε τους ενεργούς πελάτες ενήμερους.

Εύκολη σύνδεση με τους λογαριασμούς σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με 1 κλικ.

Εισαγωγή / Εξαγωγή

Δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής δεδομένων σε CSV (ανοιγμα με Excel), XML και συγχρονισμού με το site ενός ή περισσοτέρων προμηθευτών

Διασύνδεση με ERP

Εξοικονομήστε χρόνο και ασχοληθείτε με πιο εποικοδομητικές εργασίες, όπως τις πωλήσεις, το marketing, την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αυξάνοντας τη παραγωγικότητά σας

Ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών

Δυνατότητα Σύνδεσης με site σύγκρισης τιμών (Skroutz, Bestprice κ.α.) δίνοντας στο e-shop πρόσβαση σε ένα μεγάλο κοινό, έτοιμο να αγοράσει.

Google

Σύνδεση με Google Analytics, Google Ads μετατροπή και παροχή Google Sitemap για όλα τα προϊόντα

Social

Σύνδεση με Facebook Pixel, Facebook eshop, Google Merchant

Στατιστικά

Στατιστικά για τους επισκέπτες μεσω Google Analytics και Awstats καθώς επίσης για προϊόντα και πωλήσεις στην διαχείριση της εφαρμογής.

Ενδεικτικά eshop