Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας

Οι δυναμικές ιστοσελίδες παρέχουν τη δυνατότητα προσθήκης μεγάλου όγκου δεδομένων,
που καλύπτει τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής επιχείρησης.

Content-cuate

Στην Easylogic χρησιμοποιώντας κυρίως το βραβευμένο open source λογισμικό Joomla CMS αλλά και ανεξάρτητα ανεπτυγμένες εφαρμογές, με τη χρήση HTML , PHP , CSS , Javascript και MySQL , ακολουθούμε την αιχμή της τεχνολογίας και αναπτύσσουμε μοναδικές και προσαρμοσμένες στα μέτρα σας δυναμικές ιστοσελίδες ή εξειδικευμένες εφαρμογές.

Δυναμικό website είναι η ιστοσελίδα που επιτρέπει στον κάθε χρήστη ή διαχειριστή του ιστοτόπου να επεμβαίνει μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, καταχωρώντας και αναβαθμίζοντας το περιεχόμενο χωρίς την απαίτηση ειδικών γνώσεων προγραμματισμού ( με τη χρήση ενός κειμενογράφου, όπως το MS Word ). Το πρόγραμμα διαχείρισης είναι πολύ εύκολο στη χρήση και διαθέσιμο στην ελληνική και σε ακόμα 75 γλώσσες.

Ενδεικτικά Έργα

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Με απόλυτα επαγγελματική σχεδίαση και συνδυάζοντας αισθητική, τεχνογνωσία και λειτουργικότητα, χωρίς να μπερδεύουμε τον τελικό χρήστη, αναπτύσσουμε το διαδικτυακό τόπο για κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, γιατί πολύ απλά η κάθε μια επιχείρηση έχει τη δική της ξεχωριστή παρουσία στο χώρο της.

Αναλύοντας την δομή της πληροφορίας που θέλετε να προβάλλετε, εστιάζουμε στην αισθητική, την ταχύτητα και τη λειτουργικότητα ώστε να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σας και το έργο να αποτελεί ένα άρρηκτα συνδεδεμένο σύνολο.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό (design) κάθε ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε, προκειμένου να συνάδει με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών μας αλλά ταυτόχρονα να συμβάλει θετικά στην αλληλεπίδραση με τον επισκέπτη. Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι αναλυτές εντάσσουν τον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας ως ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που οδηγούν στην επιτυχίας της.

Ταχύτητα & Φιλοξενία Ιστοσλίδων

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, χαρακτηρίζονται από υψηλές ταχύτητες φόρτωσης και περιήγησης, και φιλοξενούνται στο ταχύτατο εταιρικό δίκτυο στην Ελλάδα με υποδομή CLOUD και FULL SSD storage system.

Βελτιστοποίηση

Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, συμπιέζουμε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, χωρίς φυσικά να έχουμε απώλεια στην ποιότητα, εφαρμόζουμε κατάλληλες τεχνικές βελτιστοποιήσεις στον κώδικα και χρησιμοποιούμε τους πλέον κατάλληλους server του δικτύου μας, ανάλογα με το μέγεθος και τις απαιτήσεις της κάθε ιστοσελίδας.

Ασφάλεια

Σεβόμαστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια της ιστοσελίδας σας, εκτελώντας τακτικούς τεχνικούς ελέγχους χωρίς επιπλέον κόστος.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του website σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια έναντι των επιθέσεων από επίδοξους hackers και του spam μέσω email.

Επιπλέον με την παροχή πιστοποιητικού SSL που σας προσφέρουμε για όσο συναργαζεσται μαζί μας δωρεάν, γίνεται κρυπτογράφηση ολόκληρου του περιεχομένου της ιστοσελίδας για την συμμόρφωσή της στις διεθνείς διατάξεις περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Προώθηση Ιστοσελίδας

Εκμεταλευτείτε το SEO για να βγείτε μπροστά απο τον ανταγωνισμό!

Στην Easylogic ακολουθούμε δοκιμασμένες τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων, (μακριά από spam τεχνικές). Αντλούμε στατιστικά στοιχεία, μέσα από αξιόπιστες εφαρμογές με καθημερινή ενημέρωση, αλλά και με επιτυχημένες συνεργασίες, καταφέρνουμε με ρεαλιστικά αποτελέσματα και αναφορές κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης, να ακολουθήσουμε μια σαφή πορεία, για την επίτευξη των στόχων σας, που είναι η προώθηση της ιστοσελίδας σας και η προσέλκυση νέων επισκεπτών.

Για τον λόγο αυτό, κάθε έργο κατασκευής ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε τηρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τους κανόνες που λαμβάνει πολύ σοβαρά υπ’ όψιν της η Google προκειμένου να την κατατάξει ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης

Εκπαίδευση Προσωπικού

Κάθε στιγμή είμαστε δίπλα σας για να στηρίζουμε την προσπάθειά σας και να κάνουμε θετικά βήματα μαζί.

Πρόθεσή μας είναι η πλήρης πρόσβαση και η διαχείριση του περιεχομένου από σας ή το προσωπικό της επιχείρισής σας. Γι αυτό το λόγο, μετά την δημιουργία και κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας, αναλαμβάνουμε να σας εκπαιδεύσουμε στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου της δυναμικής ιστοσελίδας σας. Στη συνέχεια θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή να προσθέτετε περισσότερες πληροφορίες.

Ενδεικτικά Έργα

Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ με το πρότυπο WCAG 2.0

Συμβατότητα με τις απαιτήσεις προγραμματων επιδοτήσεων ΕΣΠΑ για ΑΜΕΑ και διεθνή πρότυπα σχεδιασμού των εφαρμογών.

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες φιλικές προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και για επιδότηση μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε ιστοσελίδες ΑΜΕΑ με τεχνολογίες που διευκολύνουν σημαντικά την πρόσβαση σε άτομα με προβλήματα όρασης, κίνησης και ακοής.