Γνωσιακή βάση υποστήριξης και ενημέρωσης πελατών

Στην ενότητα της γνωσιακής βάσης έχετε την ευκαιρία να βρείτε απαντήσεις σε πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, οδηγίες χρήσης γύρω από τη διαχείριση του χώρου φιλοξενίας σας (cPanel), αλλά και του πιο αξιόπιστου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) Joomla!!

 

64video   Εκπαιδευτικά Video cPanel (Φιλοξενία Ιστοσελίδων)

Εκπαιδευτικά video για τη διαχείρηση του χώρου φιλοξενίας ιστοσελίδων

     
     
64domain   Ελληνικά Domain Name GR - Ονοματοδοσία διαδικτύου

Το domain name είναι απαραίτητο για την εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών στο περιεχόμενο της ιστοσελlλίδας σας. ενημερωθείτε με σχετικές αναφορές γύρω από τά ελληνικά και διεθνή domain names

     
     
64hosting   cPanel Web Hosting - Πιθανά προβλήματα

Πιθανά προβλήματα με τις λύσεις τους σχετικά με το cPanel, τη δημοφιλέστερη εφαρμογή διαχείρισης του χώρου φιλοξενίας ιστοσελίδων και τις ρυθμίσεις των servers

     
     
64client2  

Περιβάλλον διαχείρισης προσωπικού λογαριασμού πελάτη.
Οδηγίες χρήσης του προσωπικού λογαριασμού πελάτη, χρήσιμες συμβουλές και συχνές απορίες.

     
     
64joomla   Joomla CMS
Ενημέρωση γύρω από το καλύτερο, ασφελέστερο και φιλικότερο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου - Joomla CMS (Content Magment System).

     
     
seo-tag   Μηχανές Αναζήτησης - Προώθηση Ιστοσελίδων
Άρθρα που αφορούν τη λειτουργία των μηχανών αναζήτησης, τρόπους προώθησης και τακτικές. Μεθόδους που πρέπει να ακολουθήσετε για την ανάπτυξη ενός φιλικού site.
     
     

Αναζήτηση Domain Name

Αναζήτηση Domain NameΦιλοξενία ιστοσελίδων με δωρεάν SSL

gdpr SSL

 

Όλες οι  ιστοσελίδες ή τα e-shop που διατηρούν Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα σε βάση δεδομένων ή αρχεία, πρέπει να συμμορφωθούν με το νέο Κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων  GDPR και να εγκαταστήσουν πιστοποιητικό ασφάλειας SSL.

Παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας, αλλά και σε κάθε νέο πακέτο φιλοξενίας Δωρεάν πιστοποιητικό AutoSSL (cPanel Comodo) για την προστασία του κάθε domain, subdomain και email.