Γιατί να προωθήσω μια ιστοσελίδα

Το γιατί είναι απαραίτητη η προώθηση μιας ιστοσελίδας  στις μηχανές αναζήτησης είναι απλό, ή θα φαντάζει απλό αν διαβάσετε τις επόμενες γραμμές.

Οι μηχανές αναζήτησης αρχικά (πριν 15+ χρόνια) απλά ευρετηριάζαν ιστοσελίδες. Σταδιακά όμως λόγω του όγκου, αλλά και της διαφοράς στο περιεχόμενο, την αξία, τον όγκο και την ποιότητα των πληροφοριών κ.α, αποφάσισαν να εφάρμοσαν κάποια κριτήρια αξιολόγησης ιστοσελίδων, για τη σειρά ταξινόμησης στις αναζητήσεις των χρηστών.  Αργότερα αυτά τα κριτήρια αξιολόγησης (αλγόριθμοι) για την κατάταξη ιστοσελίδων, γίνανε πιο αυστηρά, πιο έξυπνα και φυσικά δεν είναι ευρέως γνωστά, με αποτέλεσμα αν θέλουμε να ξεπεράσουμε την απλή ευρετηρίαση, να απαιτούνται γνώσεις γι αυτούς τους αλγόριθμους και την τακτική αξιολόγησης της κάθε μηχανής, αλλά και τις πηγές ή της συνεργασίες της κάθε μηχανής αναζήτησης, με άλλες μηχανές οι καταλόγους.

Οι γνώσεις ανανεώνονται τακτικά, και σε συνδυασμό με την εμπειρία, αναπτύσσονται sites που πληρούν τους κανόνες αξιολόγησης, χωρίς να παραπλανούν τις μηχανές αναζήτησης. Οι τακτικές παραπλάνησης των μηχανών αναζήτησης, είναι λόγος μόνιμου αποκλεισμού ενός τέτοιου ιστότοπου από τη λίστα της μηχανής που παραπλανήθηκε.

Με την εφαρμογή των γνώσεων κατά την ανάπτυξη, παραμετροποίηση ή ανανέωση, οι ιστοσελίδες που αποτελούν τον ιστοτόπο σας, αξιολογούνται με τον υψηλότερο βαθμό, και κατατάσονται στις υψηλότερες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, σε κάθε αναζήτηση των χρηστών του διαδικτύου, που έχουν σαν στόχο την εύρεση ιστοτόπων με περιεχόμενο παρόμοιο με το δικό σας.

Εκεί ακριβώς θα φανεί η διαφορά σας, με τις χιλιάδες ή και εκατομμύρια ιστοσελίδων, αφού ελάχιστοι χρήστες αναζητούν αποτελέσματα πέραν του 20 ή 30 πρώτων αποτελεσμάτων.

Ξεκινήστε την προώθηση ιστοσελίδων μετά από αναζήτηση ενημέρωση και ανάπτυξη σωστών συνεργασιών, με αξιόπιστες επιχειρήσεις του χώρου. Είναι κρίμα ένα τόσο δυνατό μέσο, όπως το internet, να σας απογοητεύσει από μια βιαστική ή λανθασμένη τακτική ανάπτυξης και προώθησης των ιστοσελίδων του ιστοτόπου σας. Είναι πράγματι απαραίτητη η προώθηση ιστοσελίδων, δεν είναι όμως μια απλή υπόθεση και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την απλή συμπερίληψή του ιστοτόπου σας στις λίστες των μηχανών αναζήτησης.

 

Εγγύηση Προώθησης | Πακέτα προώθησης