Πως γίνεται η πρώθηση του website μου;

Στην easyλogic δεν στεκόμαστε στην ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας όσο τέλειο και λειτουργικό κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Η κατοχή μιας εμπορικής ιστοσελίδας που έγινε με σκοπό ένταξη της επιχειρηματικής σας δράσης στο "ηλεκτρονικό επιχειρήν" δεν είναι αρκετό.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την προώθηση ιστοσελίδων, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες, να επισκεφτούν οι πιθανοί πελάτες το δικτυακό σας τόπο. Η λύση που θα έχετε σκεφθεί είναι να καταχωρήσετε το Website σας σε κάποιες μηχανές αναζήτησης. Αναλογιστήκατε όμως, πως καθημερινά καταχωρούνται χιλιάδες websites σαν και το δικό σας, με αποτέλεσμα η καταχώρησή σας να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της λίστας, που στην πράξη είναι απροσπέλαστες, και κατ' επέκταση ανύπαρκτες. Αφού κανείς δεν φτάσει να δει τα περιεχόμενα όχι της 1000στής σελίδας μιας λίστας αλλά ούτε και της 200ης αν αναλογιστεί κανείς ότι τα αποτελέσματα των πιο πολλών μηχανών προβάλλονται σε λίστες των 10 γραμμών.

Τι μπορούμε να κάνουμε για σας

Αναλαμβάνουμε με αναλογικά ελάχιστο κόστος την προώθηση του Website σας. Με ανάπτυξη στρατηγικής Marketing, με σωστές τεχνικές καταχώρησης στις πιο γνωστές μηχανές αναζήτησης (Ελληνικές και διεθνείς) και σε καταλόγους. Με προγράμματα προβολής και δοκιμασμένες τεχνικές πετυχαίνουμε την σωστή προώθηση της εταιρικής σας παρουσίας στο internet και την ταυτόχρονη προσέλκυση επισκεπτών.

Σε websites που δεν εχουν αναπτυχθεί απο την EasyLogic, προχωρούμε στη βελτιστοποίηση του κώδικα του ιστοτόπου σας ώστε να είναι φιλικός παραλληλα πέρα απο τους επισκέπτες και στις μηχανές αναζήτησης.

Προχωρούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις σε εγγυημένη καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης . Με σχετικές αναφορές για την ενημέρωσή σας.