Τρόποι άμεσης επιβεβαίωσης της εξόφλησης

Μπορείττε να δεσμεύσετε άμεσα ένα νέο πακέτο φιλοξενίας, ένα domain ή όποια άλλη υπηρεσία, μέσα σε λίγα λεπτά, με άμεση επικοινωνία με το μητρώο ή τους servers. Εκείνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να επιλέκετε έναν από τους τρείς τρόπους άμεσης επιβεβαίωσης, της εξόφλησης.

 • Χρήση της πίστωσης. Μπείτε πριν την παραγγελία στο λογαριασμό σας, και στη συνέχεια επιλέξτε "Προσθήκη πίστωσης",
 • pistosi2

  Στο επόμενο παράθυρο πληκτρολογήστε το ποσό, ορίστε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση ..." ή όποια άλλη σας εξυπηρετεί και επιλέξτε "Προσθήκη Πίστωσης" αφού πληκρολογήσετε και το ποσό.

  pistosi3

  Προχωρήστε στην κατάθεση μέσα από ένα φυσικό τρπεζικό κατάστημα ή μέσω e-banking, και στις πληροφορίες κατάθεσης, πληκτρολογήστε το όνομά σας και τη λέξη "Πίστωση"

 • Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Από το καλάθι κάντε κλικ στο "Ταμείο" και στη συνέχεια στον "Τρόπο πληρωμής" επιλέξτε "Πιστωτική Κάρτα"
 • pistotiki
  Στο επόμενο παράθυρο δώστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και ολοκληρώστε τη διαδικασία.
  Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι στην easylogic δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της κάρτας σας και δεν προχωράμε σε αυτόματες χρεώσεις, ακόμη και στην περίπτωση όπου εσείς επιλέξετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
  Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες VISA - VISA Electron - Maestro - Mastercard.

 • Με τη χρήση του λογαριασμού σας στην Paypal. Από το καλάθι κάντε κλικ στο "Ταμείο" και στη συνέχεια στον "Τρόπο πληρωμής" επιλέξτε "Paypal" και ολοκληρώστε τη διαδικασία

paypal