Ολοκληρώθηκε το 1ο Συνέδριο Κοινοτήτων ΕΛΛΑΚ

Το 1ο Συνέδριο Κοινοτήτων ΕΛΛΑΚ ολοκληρώθηκε στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου του Ε.Μ.Π.με μεγάλη επιτυχία, με την ελληνική κοινότητα του Joomla! να συμμετέχει τη 2η μέρα.

Μας έγινε η τιμή με την πρόσκληση για τη συμμετοχή στο συνέδριο και μας δόθηκε η ευκαιρία, να ενημερώσουμε τους συνέδρους για τo έργο της ελληνικής κοινότητας του Joomla! και να προχωρήσουμε σε μια απλή παρουσίαση των δυνατοτήτων της νέας έκδοσης 1.5 και μιας ξενάγησης στο περιβάλλον διαχείρισης.

Το ενδιαφέρον, κρίνοντας από τον όγκο και τον τύπο των ερωτήσεων που τέθηκαν, ήταν ενθαρρυντικό. Ενώ όσοι βρεθήκαμε εκεί, είχαμε την μοναδική ευκαιρία, να γνωρίσουμε από κοντά, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, με ανθρώπους που αγαπάνε και στηρίζουν το Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα, με τις γνώσεις και το έργο τους.

Οι πληροφορίες που ανταλάχτηκαν μεταξύ των κοινοτήτων μέσα από τις εισηγήσεις αλλά και τις συζητήσεις, ήταν χρήσιμες για να μπορέσεις να κατανοήσεις τις ουσιαστικές δυσκολίες, αλλά και την προσπάθεια που καταβάλεται.

Μακάρι η καλή αρχή που έγινε με αυτό το συνέδριο, να συνεχιστεί ενώνοντας τις κοινότητες, που παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν το παλεύουν.

Joomla - ΕΛΛΑΚ συνδεδριο Joomla - ΕΛΛΑΚ συνδεδριο Joomla - ΕΛΛΑΚ συνδεδριο

Περισσότερα για το συνέδριο στο http://www.fosscomm.gr/