Δωρεάν εγκατάσταση Joomla

joomla free installation

Σας δίνουμε την ευκαιρία με κάθε πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων ( Basic ή ανώτερο) σε ετήσιο ή διετή κύκλο ανανέωσης, να κερδίσετε χρόνο, αλλά και να είστε σίγουροι ότι η εγκατάσταση του αγαπημένου σας Joomla! CMS έχει γίνει με τον καλύτερο τρόπο.
Η υποστήριξη του Joomla στην Ελλάδα από το 2005, μέσω της ελληνικής κοινότητας, μας δίνει τη σιγουριά να εγγυηθούμε για κάθε εγκατάσταση που παραδίδουμε, ότι δεν θα παρουσιάσει καμία απολύτως δυσλειτουργία.

 

Τι περιλαμβάνει η ειδική έκδοση του Joomla;

 

Joomla!    στην τελευταία έκδοση
Framework: Helix Ultimate + SP Page builder για να ξεκινήσετε άμεσα, σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς γνώσεις προγραμματισμού την δημιουργία του site σας.
Υποστήριξη όλων των ελληνικών χαρακτήρων, για την απρόσκοπτη λειτουργία του σε κάθε περίπτωση μετάφρασης και ενσωμάτωσης όποιας άλλης γλώσσας με ειδικούς χαρακτήρες.
Ενσωματωμένα αρχεία ελληνικής γλώσσας για τη διαχείριση και το δημόσιο τμήμα
Υποστήριξη μονοτονικού - πολυτονικού συστήματος γραφής.
Ενδεικτικό περιεχόμενο (demo), ώστε να το αντικαταστήσετε εύκολα με το δικό σας.
Προεγκατεστημένα επιπλέον templates ,  για να άλλάξετε άμεσα την εμφάνιση του ιστοτόπου σας, ώστε να καλύπτει τις δικές σας ανάγκες
Προεγκατεστημένο τον JCE Editor, στην πλήρη έκσοσή του. Τον πιο ολοκληρωμένο κειμενογράφο με δυνατότητες όπως ενσωμάτωση video, φωτογραφιών, δημιουργία photo gallery κτλ σε κείμενα ή ενθέματα.
Προεγκατεστημένο το ένθεμα Any Embeb Code   που σας επιτρέπει πολύ εύκολα να προσθέσετε πληροφορίες από ανεξάρτητες πηγές, όπως ο καιρός, τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, το πρόγραμμα της τηλεόρασης ... δείτε περισσότερα στην αναλυτική παρουσίασή του.

 

 

 

Helix Ultimate

Joomla! Page Builder LITE

Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε, όποια επιπλέον πρόσθετη εφαρμογή κρίνετε ότι είναι απαραίτητη, για να καλύψει τις ανάγκες σας. Ενώ καλύπτουμε την παρακολούθησή του και την αναβάθμιση στην τελευταία κάθε φορά έκδοση, ώστε η εγκατάστασή σας, να λειτουργεί κάτω από τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

bullet_red Περισσότερες υπηρεσίες για το Joomla!

Αναζήτηση Domain Name

Αναζήτηση Domain Nameeshop