Κατασκευή Ιστοσελίδων

kataskevi-istoselidon

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας, με στόχο τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης στο διαδίκτυο, αλλά και η επέκταση μιας φυσικής , μπορεί να  φαντάζει  ως ένα  σχετικά απλό εγχείρημα. Η δημιουργία μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας ωστόσο, θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα μετατρέψει τη δαπάνη, σε επένδυση και αντί για επιπλέον έξοδα. Στη διαδικασία κατασκευής μιας ιστοσελίδας, είναι απαραίτητο να  λάβουμε υπόψη μας και το βάρος της επιτυχημένης πορείας μιας φυσικής επιχείρισης.

  • Στην EasyLogic ως εγκεκριμένοι καταχωρητές της ΕΕΤΤ, σας συμβουλεύουμε για την καλύτερη λύση ενός  domain.
  • Προχωράμε στην μελέτη κατασκευής ιστοσελίδων  για Εταιρείες, Ατομικές επιχειρήσεις, οργανισμούς, και ιδιώτες. 
  • Δημιουργούμε το περιεχόμενο, βασισμένο σε κανόνες marketing, τη συλλογή των απαιτήσεων σας, την ανάλυση του ανταγωνισμού, παραμετροποιημένο για την καλύτερη δυνατή θέση κατάταξης, στις μηχανές αναζήτησης.
  • Επανασχεδιάζουμε και εκπαιδεύουμε το προσωπικό ώστε να επιτευχθεί μια ολοκληρωμένη παρουσία της επιχείρησης σας στο Internet με τη διαρκή και ποιοτική υποστήριξη μας.

Παράλληλα, ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις, έχετε τη δυνατότητα μετάφρασης των ιστοσελίδων σας. Σε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά ή της αυτόματης μετάφρασης σε πολύ περισσότερες γλώσσες.

Με απόλυτα επαγγελματική σχεδίαση και συνδυάζοντας αισθητική, τεχνογνωσία και λειτουργικότητα, χωρίς να μπερδεύουμε τον τελικό χρήστη, αναπτύσσουμε το διαδικτυακό τόπο για κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, γιατί πολύ απλά η κάθε μια επιχείρηση έχει τη δική της ξεχωριστή παρουσία στο χώρο της.

Αναλύοντας την δομή της πληροφορίας που θέλετε να προβάλλετε, εστιάζουμε στην αισθητική, την ταχύτητα και τη λειτουργικότητα ώστε να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σας και το έργο να αποτελεί ένα άρρηκτα συνδεδεμένο σύνολο.

Με πολύ απλό τρόπο και χωρίς περιττά έξοδα, αποκτήστε τη δική σας εταιρική παρουσία στο Internet, προσαρμοσμένη στην επικοινωνιακή πολιτική της επιχείρησής σας. Αποκτήστε ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
ή ζητήστε μας μια λύση ακριβώς στις δικές ανάγκες.