Δημιουργήστε λογαριασμό email και συνδέστε τον με μια εφαρμογή διαχείρισης αλληλογραφίας

Αν δεν γνωρίζετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό email, μέσα από το cPanel, δείτε το σχετικό βίντεο, για τη δημιουργία ενός λογαριασμού email, μέσα από το cPanel.

Η χρήση του webmail σας δίνει πολλές δυνατότητες, χρήσης της αλληλογραφίας, ακόμα και αν δεν έχετε μαζί, τον δικό σας υπολογιστή.
Παρόλα αυτά, η σύνδεση με μια εφαρμογή διαχείρισης αλληλογραφίας, από τον υπολογιστή σας, κρίνεται απαραίτητη. Όπως επίσης και η σύνδεση με ένα tablet ή κινητό. Με αυτό τον τρόπο, ενημερώνεστε άμεσα για κάθε νέο μήνυμα, ενώ η διαχείριση των email σας είναι ακόμη πιο εύκολη.
Συμβουλευτικά σας προτείνουμε ως τύπο λογαριασμού POP3 και διαγραφή των email από το server μετά από 7 ή 10 ημέρες,

Αν για όποιο λόγο, δεν γνωρίζετε τις ενέργειες σύνδεσης με μια εφαρμογή διαχείρισης αλληλογραφίας, κατεβάστε τις αντίστοιχες οδηγίες και απλά ακολουθήστε τα βήματα.

Σύνσεση λογαριασμού με:

 

Αναζήτηση Domain Name

Αναζήτηση Domain NameΦιλοξενία ιστοσελίδων με δωρεάν SSL

gdpr SSL

 

Όλες οι  ιστοσελίδες ή τα e-shop που διατηρούν Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα σε βάση δεδομένων ή αρχεία, πρέπει να συμμορφωθούν με το νέο Κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων  GDPR και να εγκαταστήσουν πιστοποιητικό ασφάλειας SSL.

Παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας, αλλά και σε κάθε νέο πακέτο φιλοξενίας Δωρεάν πιστοποιητικό AutoSSL (cPanel Comodo) για την προστασία του κάθε domain, subdomain και email.