Πως μπορώ να κάνω χρήση της πίστωσης;

 

 

Το ποσό της πίστωσης εμφανίζεται μετά τη σύνδεση με το λογαριασμό σας, στην κεντρική οθόνη

pistosi

Προχωρήστε στην ίδια διαδικασία μιας παραγγελίας, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση και στον τρόπο πληρωμής επιλέξτε "Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμο ...". Το σύστημα θα υπολογίσει τη διαφορά αυτόματα, αφαιρώντας από την πίστωσή σας το αντίστοιχο ποσό.

Αν αυτό το ποσό καλύπτει την όλη την αξία της παραγελίας, τότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία άμεσα και θα προστεθεί στο λογαριασμό σας. "Τα domain μου" ή "Τα πακέτα φιλοξενίας μου" ανάλογα.

Αν το ποσό της πίστωσης που διαθέτετε δεν καλύπτει όλο το ποσό της παραγγελίας, το σύστημα θα αφαιρέσει αυτό το ποσό από το σύνολο και θα σας ζητηθεί να πληρώσετε το υπόλοιπο.

Αναζήτηση Domain Name

Αναζήτηση Domain NameΦιλοξενία ιστοσελίδων με δωρεάν SSL

gdpr SSL

 

Όλες οι  ιστοσελίδες ή τα e-shop που διατηρούν Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα σε βάση δεδομένων ή αρχεία, πρέπει να συμμορφωθούν με το νέο Κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων  GDPR και να εγκαταστήσουν πιστοποιητικό ασφάλειας SSL.

Παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας, αλλά και σε κάθε νέο πακέτο φιλοξενίας Δωρεάν πιστοποιητικό AutoSSL (cPanel Comodo) για την προστασία του κάθε domain, subdomain και email.