Το νέο site μας

  • Δευτέρα, 1η Σεπτέμβριος, 2014
  • 11:19πμ
Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με το νέο μας site.

Την τελευταία δεκαετία, ακολουθώντας τις εξελίξεις, με στόχο να βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή των νέων τεχνολογιών, αναβαθμίζαμε ή επανασχεδιάζαμε το εταιρικό μας site.
Αυτή είναι η 4η έκδοση, σχεδιασμένη από το μηδέν, κρατώντας τον εταιρικό χαρακτήρα, βασισμένο στη δύναμη της απλότητας.

Η επανασχεδίαση αφορά το δημόσιο τμήμα, αλλά και πολύ περισσότερο την περιοχή πελατών. Η νέα αισθητική με τη χρήση νέων τεχνολογιών, αυξάνουν την απόδοση και την ταχύτητα κάνοντας όλο τον site απόλυτα συμβατό και εύχρηστο, με κάθε φορητή συσκευή και εφαρμογή πλοήγησης.

Παράλληλα, εγκαταστήσαμε νέο πιστοποιητικό κρυπτογράφησης, υψηλότατου επιπέδου ασφαλείας EV SSL, μετά από σχετική πιστοποίηση της εταιρείας. Οι δικτυακοί τόποι που είναι πιστοποιημένοι, ακολουθούν όλα τα σύγχρονα  πρότυπα ασφαλείας. Τους αναγνωρίζετε από  το λογότυπο COMONDO EV SSL, (δείτε  κάτω δεξιά) και την πράσινη μπάρα με το όνομα της πιστοποιημένης εταιρείας, στη γραμμή διευθύνσεων του browser.  Το site μας ελέγχεται καθημερινά, με αναφορά της ώρας του τελευταίου ελέγχου, ώστε  να είστε  βέβαιοι ότι βρίσκεστε σε ένα ασφαλές περιβάλλον. (Για να δείτε τον τελευταίο έλεγχο, αφήστε το ποντίκι, πάνω από το κόκκινο λογότυπο COMONDO κάτω δεξιά στην οθόνη σας)

Η αναβάθμιση στο περιεχόμενο θα συνεχιστεί, κυρίως στο τμήμα ενημέρωσης και οδηγών βοήθειας, με την παροχή αναλυτικότερων περιγραφών, περισσότερων επεξηγήσεων και σχετικών ανά περίπτωση video.

Επειδή η γνώμη σας είναι πάντα πολύ σημαντική για μας, θα χαρούμε να μας στείλετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, αφιερώνοντας 2 λεπτά για την συμπλήρωση της σύντομης φόρμας αξιολόγησης.

[ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ]


Θα ήταν χαρά μας, να προωθήσετε αυτή τη δημοσίευση στο facebook, twitter και google+, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί πιο κάτω.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.


E a s y l o g i c
Υπηρ. Διαδικτύου - Ανάπτ. Λογισμικού
Φ Α Κ Α Σ   A. &  Σ Ι Α    Ε . Ε
Βουλγαροκτόνου 8A & Παναγούλη 412 23   Λάρισα
Τηλ +30.2410.579782
Fax +30.2410.555607
URL:http://easylogic.gr 
• Email: info@easylogic.gr

« Πίσω